11 feb 2016 11:56

11 feb 2016 11:57

Timmersdala vann femman

SKARABORG

Timmersdala skola vann årets final av Vi i femman i P4 Skaraborg.

I finalen möttes Amanda Leverin och Otto Svantesson från Timmersdala, och Carl Suto och Tindra Sjökvist från Valleskolan i Axvall.

Amanda och Otto fick hela 37 poäng, och allt avgjordes i den avslutande stegen där Timmersdala tog full pott. Det var Otto som visste att blå kongo är en sorts potatis. Amanda och Otto kunde därefter fira segern i årets tävling bland femteklassare.

I finalen möttes Amanda Leverin och Otto Svantesson från Timmersdala, och Carl Suto och Tindra Sjökvist från Valleskolan i Axvall.

Amanda och Otto fick hela 37 poäng, och allt avgjordes i den avslutande stegen där Timmersdala tog full pott. Det var Otto som visste att blå kongo är en sorts potatis. Amanda och Otto kunde därefter fira segern i årets tävling bland femteklassare.