11 feb 2016 18:59

11 feb 2016 18:59

Timmersdala vann femman

SKARABORG

Timmersdala skola vann årets Skaraborgsfinal av Vi i femman i P4 Skaraborg.

I finalen möttes Amanda Leverin och Otto Svantesson från Timmersdala, och Carl Suto och Tindra Sjökvist från Valleskolan i Axvall. Amanda och Otto fick hela 37 poäng, och allt avgjordes i slutet där Timmersdala tog full pott. Amanda och Otto kunde därefter fira segern i årets tävling bland femteklassare. Tyvärr blir det ingen tv-tävling för laget, de slutade på elfte plats.

 

 

I finalen möttes Amanda Leverin och Otto Svantesson från Timmersdala, och Carl Suto och Tindra Sjökvist från Valleskolan i Axvall. Amanda och Otto fick hela 37 poäng, och allt avgjordes i slutet där Timmersdala tog full pott. Amanda och Otto kunde därefter fira segern i årets tävling bland femteklassare. Tyvärr blir det ingen tv-tävling för laget, de slutade på elfte plats.