19 feb 2016 13:34

19 feb 2016 13:34

Storebror Hassan vann över lillebror i Ninja Warrior

TV: Falköpingsbröderna gjorde upp

Besnik Shala, 24 år, fick se sig besegrad av sin 29-årige storebror Hassan Shala när Göteborgskvalen i Nina Warrior visades i Kanal 5 under torsdagskvällen.

Brottaren Besnik Shala från Falköping gjorde succé i tv-programmet redan förra året, då hans blåa sidenkalsonger blev kända över hela landet. Den här gången tog han med sig sin sex år äldre storebror Hassan för att göra upp i en hård syskonkamp.

Bästa tiden

En kamp som veteranen fick se sig besegrad i. Efter ett misstag i den sista höjdväggen gick Besnik i mål på 1.21. För Hassan, som gjorde premiär i den tuffa hinderbanan, var det en lätt tid att slå. Efter att ha tagit sig igenom banan utan större misstag gick han i mål med den bästa tiden av alla på 1.07.

– Lugn, jag kommer igen, säger en frustrerad Besnik i programmet.

Skövdedeltagaren Robin Alexandersson tog sig inte vidare.

Brottaren Besnik Shala från Falköping gjorde succé i tv-programmet redan förra året, då hans blåa sidenkalsonger blev kända över hela landet. Den här gången tog han med sig sin sex år äldre storebror Hassan för att göra upp i en hård syskonkamp.

Bästa tiden

En kamp som veteranen fick se sig besegrad i. Efter ett misstag i den sista höjdväggen gick Besnik i mål på 1.21. För Hassan, som gjorde premiär i den tuffa hinderbanan, var det en lätt tid att slå. Efter att ha tagit sig igenom banan utan större misstag gick han i mål med den bästa tiden av alla på 1.07.

– Lugn, jag kommer igen, säger en frustrerad Besnik i programmet.

Skövdedeltagaren Robin Alexandersson tog sig inte vidare.

  • Anna Leijon