24 feb 2016 16:34

24 feb 2016 16:34

Lions gav pengar till lekterapin på Skas

SKÖVDE

Penninggåva. Lions Skultorp har skänkt 20 000 kronor till lekterapin på barnmedicinavdelningen på Skas. Per-Olof Pettersson, Birgitta Renström och Roland Gustavsson överlämnade den symboliska checken till lekterapins Stefan Boberg som sa att pengarna kommer väl till pass.

Barnkliniken flyttar till nya lokaler i höst och då kan de köpa nya saker dit. Pengarna sätts in på ett fondkonto som kallas ” sjuka barns konto ” och pengarna här får enbart användas till att köpa in saker till lekterapin. Pengarna som Lions i Skultorp skänkt kommer främst ifrån de loppmarknader de arrangerat.

– Vi kommer att få nya fräscha lokaler när barnkliniken flyttar under hösten, då kan vi byta ut leksaker och köpa en del nya spel till exempel, säger Stefan Boberg.

Barnkliniken flyttar till nya lokaler i höst och då kan de köpa nya saker dit. Pengarna sätts in på ett fondkonto som kallas ” sjuka barns konto ” och pengarna här får enbart användas till att köpa in saker till lekterapin. Pengarna som Lions i Skultorp skänkt kommer främst ifrån de loppmarknader de arrangerat.

– Vi kommer att få nya fräscha lokaler när barnkliniken flyttar under hösten, då kan vi byta ut leksaker och köpa en del nya spel till exempel, säger Stefan Boberg.