26 feb 2016 11:57

26 feb 2016 11:57

Falska id-handlingar

NYHETER: Två män begärs häktade

De män som försökte simma ifrån polisen när de skulle gripas i Grästorp misstänkta för stöld är också misstänkta för att ha visat falska legitimationer för Skövdepolisen.

Ärendet med de två männen som tidigt i onsdags morse greps i Grästorp är något ovanligt. Kanske inte så mycket för själva brottsmisstanken, grov stöld, utan snarare för hur de försökte undkomma polisen.

En person såg någon i en grannfastighet där ingen var hemma och larmade polisen. De två män som befunnit sig i huset försökte fly från polisen och kastade de sig i ån precis utanför. Iskallt förstås och männen gav snart upp.

När de nu begärs häktade misstänkta för grov stöld står det också klart att de när de samma morgon hade förts till polisstationen i Skövde visade falska legitimationer.

Ärendet med de två männen som tidigt i onsdags morse greps i Grästorp är något ovanligt. Kanske inte så mycket för själva brottsmisstanken, grov stöld, utan snarare för hur de försökte undkomma polisen.

En person såg någon i en grannfastighet där ingen var hemma och larmade polisen. De två män som befunnit sig i huset försökte fly från polisen och kastade de sig i ån precis utanför. Iskallt förstås och männen gav snart upp.

När de nu begärs häktade misstänkta för grov stöld står det också klart att de när de samma morgon hade förts till polisstationen i Skövde visade falska legitimationer.