07 mar 2016 11:46

07 mar 2016 11:47

Förseningar i tågtrafiken

Det råder förseningar i tågtrafiken mellan Skövde och Falköping under måndagsförmiddagen.

Förseningarna beräknas pågå under förmiddagen och beror på att ett tåg tidigare stått still med lokskada strax utanför Skövde. Detta drabbar främst fjärrtågen mellan Göteborg-Stockholm. Förseningarna gäller tills vidare i båda riktningar mellan Falköping och Skövde.

För mer information, följ Trafikverket och SJ:s hemsidor.

Förseningarna beräknas pågå under förmiddagen och beror på att ett tåg tidigare stått still med lokskada strax utanför Skövde. Detta drabbar främst fjärrtågen mellan Göteborg-Stockholm. Förseningarna gäller tills vidare i båda riktningar mellan Falköping och Skövde.

För mer information, följ Trafikverket och SJ:s hemsidor.