07 mar 2016 16:18

07 mar 2016 16:18

Maria Lundqvist kommer till Skövde

FÖRESTÄLLNING

Den folkkära skådespelaren Maria Lundqvist kommer till Skövde och stadsteatern den 23 mars.

Med sig har hon den avskalade föreställningen Om att våga flyga. Den ska enligt pressmeddelandet handla om hur vi möter varandra i livet, om mod, lusten att finnas till och längtan att bli sedd. Föreläsningen kombineras med musikinslag där Maria sjunger tillsammans med sin pianist. Maria Lundqvist slog igenom som Sally i tv-serien med samma namn i slutet av 1990-talet. Maria medverkade även i den aktuella TV-serien 30 grader i februari och sågs nyligen på bioduken i En underbar jävla jul. Föreställningen arrangeras av Medborgarskolan.

Med sig har hon den avskalade föreställningen Om att våga flyga. Den ska enligt pressmeddelandet handla om hur vi möter varandra i livet, om mod, lusten att finnas till och längtan att bli sedd. Föreläsningen kombineras med musikinslag där Maria sjunger tillsammans med sin pianist. Maria Lundqvist slog igenom som Sally i tv-serien med samma namn i slutet av 1990-talet. Maria medverkade även i den aktuella TV-serien 30 grader i februari och sågs nyligen på bioduken i En underbar jävla jul. Föreställningen arrangeras av Medborgarskolan.