10 mar 2016 13:22

10 mar 2016 13:22

60-talspop på gala i Skövde

MUSIK: Kulturhuset

På lördag vankas det 60-talspop på Kulturiet i Skövde Kulturhus. På scenen står de lokala banden The Mop Tops och Strawberry Feels.

The Mop Tops från Falköping spelar vad de själva kallar ”korthårspop” och på reportoaren finns de största hitsen från 60-talet av bland andra Beatles, Hollies, Hep Stars, Tages, Spencer Davies Group, Small Faces och Dave Clark Five. Gruppen startade 1985 och har släppt sex egna skivor, den senaste Got to make Sunday funky, sommaren 2013.

Strawberry Feels bildades 2009 och kommer från Mariestad, Töreboda och Skövde. Bandet spelade från början bara Beatleslåtar men nuförtiden också låtar av Rolling Stones, Kinks, Who, Animals, Yardbirds och liknande band.

Förutom popmusik finns en utställning av skivomslag och ett bildspel med legendariska popstjärnor från svunna tider. Gruppen The Mopberry Top Feels avslutar popgalan och gör därmed sin debut på scenen.

The Mop Tops från Falköping spelar vad de själva kallar ”korthårspop” och på reportoaren finns de största hitsen från 60-talet av bland andra Beatles, Hollies, Hep Stars, Tages, Spencer Davies Group, Small Faces och Dave Clark Five. Gruppen startade 1985 och har släppt sex egna skivor, den senaste Got to make Sunday funky, sommaren 2013.

Strawberry Feels bildades 2009 och kommer från Mariestad, Töreboda och Skövde. Bandet spelade från början bara Beatleslåtar men nuförtiden också låtar av Rolling Stones, Kinks, Who, Animals, Yardbirds och liknande band.

Förutom popmusik finns en utställning av skivomslag och ett bildspel med legendariska popstjärnor från svunna tider. Gruppen The Mopberry Top Feels avslutar popgalan och gör därmed sin debut på scenen.