11 mar 2016 18:32

11 mar 2016 18:32

Här är årets UF-skola

FÖRETAGSAMHET

Plusgymnasiet i Skövde utsågs på fredagseftermiddagen till årets UF-skola.

UF står för Ung företagsamhet och nu har alltså vinnarna på årets UF Skaraborgsmässa i Arena Skövde korats. Plusgymnasiet fick utmärkelsen tack vare sina goda relationer med näringslivet, fokuset på UF och uppmuntran till entreprenörskap. Två andra förstapriser gick till Skövde; Årets lärare (Sofia Hottöfjäll, Gymnasium Skaraborg) samt årets redovisning (Fröken Kinnerbäck UF).

UF står för Ung företagsamhet och nu har alltså vinnarna på årets UF Skaraborgsmässa i Arena Skövde korats. Plusgymnasiet fick utmärkelsen tack vare sina goda relationer med näringslivet, fokuset på UF och uppmuntran till entreprenörskap. Två andra förstapriser gick till Skövde; Årets lärare (Sofia Hottöfjäll, Gymnasium Skaraborg) samt årets redovisning (Fröken Kinnerbäck UF).