11 mar 2016 21:28

12 mar 2016 06:54

Man brutalt misshandlad

SKÖVDE

(UPPDATERAD) En man blev kraftigt misshandlad på Stenvägen på fredagseftermiddagen. Hans tillstånd beskrivs på lördagsmorgonen som stabilt.

Han blev liggande på marken och fördes sedan till sjukhus med ambulans.

Gärningsmännen var enligt uppgift en eller flera till antalet och de lämnade platsen till fots enligt vittnen. Polisen sökte efter dem i området och man knackade också dörr i området på jakt efter fler vittnesuppgifter. Händelsen rubriceras som grov misshandel.

Ännu på lördagsmorgonen hade ingen gripits för brottet.

 

 

Han blev liggande på marken och fördes sedan till sjukhus med ambulans.

Gärningsmännen var enligt uppgift en eller flera till antalet och de lämnade platsen till fots enligt vittnen. Polisen sökte efter dem i området och man knackade också dörr i området på jakt efter fler vittnesuppgifter. Händelsen rubriceras som grov misshandel.

Ännu på lördagsmorgonen hade ingen gripits för brottet.