14 mar 2016 15:29

14 mar 2016 15:29

Pris i UF-mässan

SKÖVDE: Pristagare i UF-mässan utsedda

Tävlingen inom Ung företagsamhet som avgjordes under den välbesökta UF-mässan gav pris åt flera elever från gymnasier i Skövde.

Bäst gick det för Stina Kinnerbäck som vann första pris i kategorin årets årsredovisning, här var juryns motivering bland annat; Fröken Kinnerbäck UF förmedlar på ett härligt sätt lusten och glädjen att driva ett företag. Det gick även bra i tävlingen för Stella UF som rodde hem ett andra pris i kategorin årets affärsplan, på andra plats hamnade också Amanda Lindström med företaget First coffee UF, då som årets säljare. Inom årets tjänst fick både Massage on wheels UF samt Domi domus ta emot andra respektive tredje pris. Plusgymnasiet utsågs till årets skola och läraren Sofia Hottöfjäll blev utsedd till årets lärare.

Bäst gick det för Stina Kinnerbäck som vann första pris i kategorin årets årsredovisning, här var juryns motivering bland annat; Fröken Kinnerbäck UF förmedlar på ett härligt sätt lusten och glädjen att driva ett företag. Det gick även bra i tävlingen för Stella UF som rodde hem ett andra pris i kategorin årets affärsplan, på andra plats hamnade också Amanda Lindström med företaget First coffee UF, då som årets säljare. Inom årets tjänst fick både Massage on wheels UF samt Domi domus ta emot andra respektive tredje pris. Plusgymnasiet utsågs till årets skola och läraren Sofia Hottöfjäll blev utsedd till årets lärare.