14 mar 2016 15:34

14 mar 2016 15:34

"Vi har en bild av vad som hänt"

SKÖVDE: Grova misshandeln i fredags

Den man som blev brutalt misshandlad i fredags fick rejäla skador men valde ändå att lämna sjukhuset i helgen. Polisen har en bild av hur misshandeln gick till men har ännu inte gripit några misstänkta.

Det var tidigt i fredags kväll som polisen larmades till Stenvägen i Skövde där en man misshandlades. Enligt vittnen skulle mannen liggande på marken bland annat ha fått ta emot sparkar mot huvudet. Han fördes i ambulans till sjukhuset.

– Enligt de uppgifter jag har fått blev han rejält skadad, men valde själv att lämna sjukhuset redan i helgen, säger Tony Johansson, chef för en utredningsgrupp vid Skövdepolisen.

Polisen har under helgen genomfört cirka 20 förhör med vittnen och boende i området. Det polisen fått fram är att det handlade om en eller flera gärningsmän, men på måndagen hade man fortfarande inte gripit någon misstänkt.

– Men vi har en bild av vad som hänt och vem eller vilka som ligger bakom gärningen. Vi har också gjort en teknisk undersökning i den lägenhet där hela sällskapet befann sig innan misshandeln, även offret.

Polisen ska återigen höra målsäganden om det inträffade.

Det var tidigt i fredags kväll som polisen larmades till Stenvägen i Skövde där en man misshandlades. Enligt vittnen skulle mannen liggande på marken bland annat ha fått ta emot sparkar mot huvudet. Han fördes i ambulans till sjukhuset.

– Enligt de uppgifter jag har fått blev han rejält skadad, men valde själv att lämna sjukhuset redan i helgen, säger Tony Johansson, chef för en utredningsgrupp vid Skövdepolisen.

Polisen har under helgen genomfört cirka 20 förhör med vittnen och boende i området. Det polisen fått fram är att det handlade om en eller flera gärningsmän, men på måndagen hade man fortfarande inte gripit någon misstänkt.

– Men vi har en bild av vad som hänt och vem eller vilka som ligger bakom gärningen. Vi har också gjort en teknisk undersökning i den lägenhet där hela sällskapet befann sig innan misshandeln, även offret.

Polisen ska återigen höra målsäganden om det inträffade.