16 mar 2016 17:14

16 mar 2016 17:14

Brandlarm på Kavelbrogymnasiet

SKÖVDE

Ett automatiskt brandlarm utlöstes på Kavelbrogymnasiet under onsdagsförmiddagen. Eleverna på restaurangprogrammet fick evakuera byggnaden och vänta på skolgården medan räddningstjänsten lokaliserade orsaken till larmet.

Det visade sig vara något helt odramatiskt, ett värmeskåp från köket hade läckt ut varm ånga som startade automatlarmet. Elever och lärare kunde strax återgå till sin vanliga verksamhet när räddningstjänsten gav klartecken att gå in i byggnaden igen.

Det visade sig vara något helt odramatiskt, ett värmeskåp från köket hade läckt ut varm ånga som startade automatlarmet. Elever och lärare kunde strax återgå till sin vanliga verksamhet när räddningstjänsten gav klartecken att gå in i byggnaden igen.