17 mar 2016 17:13

17 mar 2016 18:05

Årets Skultorpare

ÅRSMÖTE: Jonas Söderlund

Jonas Söderlund. Så heter Årets Skultorpare 2015. Han får utmärkelsen för all tid och kraft han lägger ner i tennisklubben.

Skultorpsbygdens intresseförening hade årsmöte i onsdags. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar var Bengt-Åke Ögren, präst från Tidaholm, inbjuden för att berätta och visa bilder från Svalbard. Intresseföreningen utsåg även Årets Skultorpare 2015. Utmärkelsen gick till Jonas Söderlund, Skultorps tennisklubb.

Motivering

Motiveringen lyder: Vi inom intresseföreningen uppskattar all den kraft och tid som Jonas lägger ner i Skultorps tennisklubb. Jonas skall ha all heder av detta arbete.

Delats ut sedan 2001

Utmärkelsen har delats ut sedan 2001 och har tidigare gått till Lotta Bromé, K-G Johansson, Gamla SIF, Helena Jansson, Anna-Karin Nyberg-Mazeka, Lars Johansson, Sofia och Jonas Loft, Bernt Jutemar, Skultorps IF:s ungdomssektion, Lars Åke Sjöholm, Göran Sahlberg, Kurt Anders Johansson och Rolf Göran Karlsson, Lars-Gunnar och Laila Edberg, Birgitta och Henry Axelsson.

Skultorpsbygdens intresseförening hade årsmöte i onsdags. Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar var Bengt-Åke Ögren, präst från Tidaholm, inbjuden för att berätta och visa bilder från Svalbard. Intresseföreningen utsåg även Årets Skultorpare 2015. Utmärkelsen gick till Jonas Söderlund, Skultorps tennisklubb.

Motivering

Motiveringen lyder: Vi inom intresseföreningen uppskattar all den kraft och tid som Jonas lägger ner i Skultorps tennisklubb. Jonas skall ha all heder av detta arbete.

Delats ut sedan 2001

Utmärkelsen har delats ut sedan 2001 och har tidigare gått till Lotta Bromé, K-G Johansson, Gamla SIF, Helena Jansson, Anna-Karin Nyberg-Mazeka, Lars Johansson, Sofia och Jonas Loft, Bernt Jutemar, Skultorps IF:s ungdomssektion, Lars Åke Sjöholm, Göran Sahlberg, Kurt Anders Johansson och Rolf Göran Karlsson, Lars-Gunnar och Laila Edberg, Birgitta och Henry Axelsson.