17 mar 2016 16:12

17 mar 2016 16:12

Skövde har bästa äventyrsbadet

UTMÄRKELSE

För femte året i rad har Arena Skövde fått utmärkelsen Bästa äventyrsbad efter röstning av barnfamiljer på internetsajten barnsemester.se

– Att vi skulle kunna vinna fem år i rad trodde vi inte var möjligt, men det bevisar att vi fortfarande är ett bad som lockar barnfamiljer och vi är glada att så många röstade på oss. Vi här på Arena Skövde är mycket stolta över vår personal som är vårt ansikte utåt och jobbar hårt för att göra detta möjligt. Vi kan se tillbaka på ett 2015 som har varit ett rekordår för oss i antal besökare och detta blev en fin summering av förra året, säger Andreas Karlsson, tillförordnad Marknadsansvarig på Arena Skövde, i ett pressmeddelande.

På andra plats kom Gustavsvik i Örebro och Paradisbadet i Örnsköldsvik.

 

 

 

 

– Att vi skulle kunna vinna fem år i rad trodde vi inte var möjligt, men det bevisar att vi fortfarande är ett bad som lockar barnfamiljer och vi är glada att så många röstade på oss. Vi här på Arena Skövde är mycket stolta över vår personal som är vårt ansikte utåt och jobbar hårt för att göra detta möjligt. Vi kan se tillbaka på ett 2015 som har varit ett rekordår för oss i antal besökare och detta blev en fin summering av förra året, säger Andreas Karlsson, tillförordnad Marknadsansvarig på Arena Skövde, i ett pressmeddelande.

På andra plats kom Gustavsvik i Örebro och Paradisbadet i Örnsköldsvik.