20 mar 2016 15:11

20 mar 2016 15:11

"Sveriges nästa käftsmäll" vidare till riksfinalen

SKARABORG: Musik direkt

Ikaros gick vidare till riksfinal i Musik direkt. ”Sveriges nästa käftsmäll”, sa juryn bland annat i motiveringen.

Regionfinalen av Musik direkt avgjordes i Skara i lördags kväll. Tre akter gick vidare till Imagine Sweden riksfinal i maj i Uddevalla. En av dem var Ikaros från Skövde, Tibro och Mariestad. Bandet spelar psykedelisk rock med lite jazzinfluenser.

– Det var en väldigt rolig regionfinal med sjukt många bra band och hög standard på alla. Det känns fantastiskt att få spela på riksfinalen, säger David Forsman Törnqvist, på sång och gitarr.

Motivering: Med dynamik och lekfullhet leder akten oss genom olika stämningar och ljudvärldar fyllda av hög musikalitet. Vackra röster, tydliga i både texter och flow. Deras stora mångsidighet ger en totalt uttömmande scenshow. Sveriges nästa käftsmäll.

Regionfinalen av Musik direkt avgjordes i Skara i lördags kväll. Tre akter gick vidare till Imagine Sweden riksfinal i maj i Uddevalla. En av dem var Ikaros från Skövde, Tibro och Mariestad. Bandet spelar psykedelisk rock med lite jazzinfluenser.

– Det var en väldigt rolig regionfinal med sjukt många bra band och hög standard på alla. Det känns fantastiskt att få spela på riksfinalen, säger David Forsman Törnqvist, på sång och gitarr.

Motivering: Med dynamik och lekfullhet leder akten oss genom olika stämningar och ljudvärldar fyllda av hög musikalitet. Vackra röster, tydliga i både texter och flow. Deras stora mångsidighet ger en totalt uttömmande scenshow. Sveriges nästa käftsmäll.