22 mar 2016 15:51

22 mar 2016 15:51

Burger king har öppnat i Skövde

SKÖVDE: Premiär

Efter smygöppning söndag och måndag förmiddag, och vipkväll på måndagen, öppnade Burger king officiellt på tisdagsförmiddagen.

”Ett team från Burger king har skött förberedelserna och flera restaurangchefer är här och hjälper till nu. Vi har fått en bra start och är väldigt nöjda, men det tar ett tag att bli varm i kläderna”, säger restaurangchef Camilla Brännhult, som tidigare drev Modegrillen tillsammans med sina föräldrar.

”Vi är 25 anställda här så det är lite skillnad jämfört med Modegrillen. Det känns som en spännande utmaning.” På bilden syns Niklas Ågren, Caroline Andersson och Camilla Brännhult.

”Ett team från Burger king har skött förberedelserna och flera restaurangchefer är här och hjälper till nu. Vi har fått en bra start och är väldigt nöjda, men det tar ett tag att bli varm i kläderna”, säger restaurangchef Camilla Brännhult, som tidigare drev Modegrillen tillsammans med sina föräldrar.

”Vi är 25 anställda här så det är lite skillnad jämfört med Modegrillen. Det känns som en spännande utmaning.” På bilden syns Niklas Ågren, Caroline Andersson och Camilla Brännhult.