01 apr 2016 11:13

01 apr 2016 11:13

I Skaraborg fortsätter samarbetet

VÅRDHYGIEN

I fredagstidningen skrev vi om Västkoms oro för en neddragning inom samarbetet mellan vårdhygien på Sahlgrenska och kommunerna kring Göteborg. Samarbetsorganisationen är orolig att det ska bli sämre i hela regionen.

Thomas Wahlberg, verksamhetschef för hud, infektion, njurmedicin och kardiologi på Skaraborgs sjukhus, betonar att samarbetet i Skaraborg är jättebra och att det inte finns några planer på att dra ned.

– Jag har själv varit med och byggt upp organisationen och det fungerar klockrent. En patient rör sig så frekvent över gränserna; sjukhusen, primärvården och kommunala boenden. Det är väldigt bra att vi hjälps åt Vad som händer i andra delar av regionen kan inte jag svara för.

Thomas Wahlberg, verksamhetschef för hud, infektion, njurmedicin och kardiologi på Skaraborgs sjukhus, betonar att samarbetet i Skaraborg är jättebra och att det inte finns några planer på att dra ned.

– Jag har själv varit med och byggt upp organisationen och det fungerar klockrent. En patient rör sig så frekvent över gränserna; sjukhusen, primärvården och kommunala boenden. Det är väldigt bra att vi hjälps åt Vad som händer i andra delar av regionen kan inte jag svara för.