05 apr 2016 16:13

05 apr 2016 16:13

Vårstädningen fortsätter

SKÖVDE: Vårstädningen av parkeringar och gator rullar på

Under tisdagen rullade kommunens vårstädning och sandupptagning vidare. På norra delen av parkeringen vid Arena Skövde flöt allt på bra, enligt Jens Nilsson på Skövde Kommun. Bara en enda felparkerade bil fanns att bärga.

Under tisdagen sopade kommunens personal flera av centrumgatorna i Skövde. Till exempel städades Mörkegatan, Borgmästaregatan och Prinsgatan.

På de olika parkeringsplatserna samt gatuparkeringarna fick bärgningspersonalen flytta på elva bilar som stod i vägen för arbetet. På norra delen av parkeringsplatsen vid Arena Skövde var det enbart ett enda fordon som fick maka på sig med hjälp av bärgningsbilen.

Under onsdagsmorgonen kommer turen bland annat till gratisparkeringen vid västra delen av arenaparkeringen.

– Vi samlas på den platsen vid 04-tiden på morgonen och då är bärgningsbilen på plats, vi räknar med att vara i gång att sopa vid fem-tiden, säger Jens Nilsson vid driftavdelningen på Skövde kommun. Men det ska regna en del och det kan försena arbetet.

Under tisdagen sopade kommunens personal flera av centrumgatorna i Skövde. Till exempel städades Mörkegatan, Borgmästaregatan och Prinsgatan.

På de olika parkeringsplatserna samt gatuparkeringarna fick bärgningspersonalen flytta på elva bilar som stod i vägen för arbetet. På norra delen av parkeringsplatsen vid Arena Skövde var det enbart ett enda fordon som fick maka på sig med hjälp av bärgningsbilen.

Under onsdagsmorgonen kommer turen bland annat till gratisparkeringen vid västra delen av arenaparkeringen.

– Vi samlas på den platsen vid 04-tiden på morgonen och då är bärgningsbilen på plats, vi räknar med att vara i gång att sopa vid fem-tiden, säger Jens Nilsson vid driftavdelningen på Skövde kommun. Men det ska regna en del och det kan försena arbetet.