06 apr 2016 13:29

06 apr 2016 13:29

Hyreslandslaget öppnar i Skövde

NYTT FÖRETAG

Den fyra man starka personalen på Hyreslandslaget på Ventilvägen håller nu på att göra i ordning sina lokaler inför öppet hus-veckan nästa vecka.

Depån i Skövde är den 18:e i Sverige och affärsidén är att hyra ut maskiner till företag och privatpersoner. ”Vi har allt från borrmaskiner och vältar till liftar, byggställningar och bodar. Vi har en butik med förbrukningsvaror och även ett kök där småföretagare, som kanske inte har något eget, kan värma sin lunch. Det blir som en mötesplats”, berättar depåchef Patric Bäckström. Patric var tidigare depåchef på Ramirent och han tycker att det känns riktigt bra att få vara med och bygga upp något nytt.

Depån i Skövde är den 18:e i Sverige och affärsidén är att hyra ut maskiner till företag och privatpersoner. ”Vi har allt från borrmaskiner och vältar till liftar, byggställningar och bodar. Vi har en butik med förbrukningsvaror och även ett kök där småföretagare, som kanske inte har något eget, kan värma sin lunch. Det blir som en mötesplats”, berättar depåchef Patric Bäckström. Patric var tidigare depåchef på Ramirent och han tycker att det känns riktigt bra att få vara med och bygga upp något nytt.