06 apr 2016 11:42

06 apr 2016 11:42

Misstänkta för grova stölder

SKÖVDE: Häktade - Åtalet dröjer

Männen som i hoppade i ån i ett försök att simma ifrån polisen efter ett inbrott kan få vänta på åtal i ytterligare två veckor. Männen misstänkt för sex grova stölder, varav två i Skövde.

De två männen misstänks för sammanlagt sex villainbrott, brotten rubriceras som grova stölder. Inbrotten har skett under några dagar i februari. Inledningsvis var den enbart som misstänkta för inbrott i Grästorp som de häktades, men utredningen växte och nu finns också två inbrott i Hentorp på misstankelistan. Detta eftersom gods som männen hade kunde knytas till Hentorpsvillorna.

På onsdagen skulle åtalet komma, men troligen dröjer det minst två veckor. Åklagaren har nämligen begärt förlängd åtalstid med två veckor. Ett av skälen till det är att det fortfarande pågår godsspårning.

Männen greps efter att de tagit en simtur i ån Nossan i Grästorp där de försökte fly från polisen.

De två männen misstänks för sammanlagt sex villainbrott, brotten rubriceras som grova stölder. Inbrotten har skett under några dagar i februari. Inledningsvis var den enbart som misstänkta för inbrott i Grästorp som de häktades, men utredningen växte och nu finns också två inbrott i Hentorp på misstankelistan. Detta eftersom gods som männen hade kunde knytas till Hentorpsvillorna.

På onsdagen skulle åtalet komma, men troligen dröjer det minst två veckor. Åklagaren har nämligen begärt förlängd åtalstid med två veckor. Ett av skälen till det är att det fortfarande pågår godsspårning.

Männen greps efter att de tagit en simtur i ån Nossan i Grästorp där de försökte fly från polisen.