11 apr 2016 16:01

11 apr 2016 16:01

Åtalas efter spottloska mot polis

SKÖVDE

En 20-årig kvinna åtalas misstänkt för ofredande.

Kvinnan ska i november förra året ha spottat en polis i ansiktet – saliven träffade honom på munnen , hakan och övre delen av bröstet. Polisen kräver nu kvinnan på 10 000 kronor i skadestånd för kränkning. Kvinnan har i förhör sagt att hon varken kan erkänna eller förneka gärningen. Händelsen inträffade på sjukhuset i Skövde. Även polisens kollega ska ha sett när kvinnan spottade.

Kvinnan ska i november förra året ha spottat en polis i ansiktet – saliven träffade honom på munnen , hakan och övre delen av bröstet. Polisen kräver nu kvinnan på 10 000 kronor i skadestånd för kränkning. Kvinnan har i förhör sagt att hon varken kan erkänna eller förneka gärningen. Händelsen inträffade på sjukhuset i Skövde. Även polisens kollega ska ha sett när kvinnan spottade.