13 apr 2016 16:15

13 apr 2016 16:15

Anhölls för grova narkotikabrott

SKARABORG: Polisen mycket förtegen

Tre personer sitter anhållna i Skövde misstänkta för grova narkotikabrott. Polisen är mycket förtegen om ärendet men säger att det troligen blir häktningsförhandlingar mot personerna under torsdagen.

Kriminalkommissarie Lars Johansson, chef vid polisens enhet för grova brott i Skaraborg, bekräftar för SLA att tre män är anhållna sedan i tisdags. Han bekräftar också att brottsmisstanken mot dem är grovt narkotikabrott. Men exakt vad de ska ha gjort och var det misstänkta brottet har skett vill han inte kommentera.

– Vi lämnar inga uppgifter i ärendet i nuläget, men under torsdagsförmiddagen kommer åklagaren förmodligen med en häktningsframställan och troligen blir det också häktningsförhandlingar senare under dagen, säger Johansson.

Han vill heller inte säga var de tre männen greps eller hör hemma, men än att åtminstone någon av dem hör hemma på en ort i Skaraborg.

Om männen i förhör har erkänt eller förnekat brott avslöjar Johansson heller inte. Om ärendet har kopplingar till andra fall vill han inte säga något om. Han vill inte ens säga om polisen har arbetat länge med fallet innan gripandet.

– Fler uppgifter lär väl komma fram mer när häktningsframställan kommer.

Kriminalkommissarie Lars Johansson, chef vid polisens enhet för grova brott i Skaraborg, bekräftar för SLA att tre män är anhållna sedan i tisdags. Han bekräftar också att brottsmisstanken mot dem är grovt narkotikabrott. Men exakt vad de ska ha gjort och var det misstänkta brottet har skett vill han inte kommentera.

– Vi lämnar inga uppgifter i ärendet i nuläget, men under torsdagsförmiddagen kommer åklagaren förmodligen med en häktningsframställan och troligen blir det också häktningsförhandlingar senare under dagen, säger Johansson.

Han vill heller inte säga var de tre männen greps eller hör hemma, men än att åtminstone någon av dem hör hemma på en ort i Skaraborg.

Om männen i förhör har erkänt eller förnekat brott avslöjar Johansson heller inte. Om ärendet har kopplingar till andra fall vill han inte säga något om. Han vill inte ens säga om polisen har arbetat länge med fallet innan gripandet.

– Fler uppgifter lär väl komma fram mer när häktningsframställan kommer.