16 apr 2016 08:27

16 apr 2016 10:42

Elfel orsakade problem för tågen

SKÖVDE

(UPPDATERAD 09.40) Ett elfel orsakade på lördagsmorgonen ett stopp i tågStopp i tågtrafiken mellan Skövde och Falköping.

Stoppet påverkade tågen på sträckan Göteborg-Stockholm.

Vid 09.40 var elfelet åtgärdat hävt. Men det förekommer fortfarande förseningar i tågtrafiken på sträckan Göteborg-Stockholm. Tågen går med lägre hastighet än normalt mellan Falköping och Skövde. För mer information om resan uppmanas resenärer kontakta sitt tågbolag.

Tågtrafiken beräknas gå enligt tidtabell senare under dagen.

 

Stoppet påverkade tågen på sträckan Göteborg-Stockholm.

Vid 09.40 var elfelet åtgärdat hävt. Men det förekommer fortfarande förseningar i tågtrafiken på sträckan Göteborg-Stockholm. Tågen går med lägre hastighet än normalt mellan Falköping och Skövde. För mer information om resan uppmanas resenärer kontakta sitt tågbolag.

Tågtrafiken beräknas gå enligt tidtabell senare under dagen.