21 apr 2016 15:01

21 apr 2016 15:01

Godis hade glas i sig

SKÖVDE

Det godis som riskerade innehålla glas eller hård plast efter ett produktionsfel kan ha sålts vid Dollarstores butik i Skövde.

Det visade sig vid inspektion av Miljösamverkan östra Skaraborg vid butiken.

Butiken uppgav att den redan 12 april fick besked av leverantören Tom's och omedelbart plockade bort produkten – pingvinstänger med smaken chokofant – från butikshyllan. 218 stänger kasserade i avfallscontainer skriver Mös i sin rapport.

Det visade sig vid inspektion av Miljösamverkan östra Skaraborg vid butiken.

Butiken uppgav att den redan 12 april fick besked av leverantören Tom's och omedelbart plockade bort produkten – pingvinstänger med smaken chokofant – från butikshyllan. 218 stänger kasserade i avfallscontainer skriver Mös i sin rapport.