26 apr 2016 06:00

26 apr 2016 06:00

Får bilen vandaliserad

SKÖVDE: Bilen utsatt för skadegörelse tre gånger på Heleniusgatan vid Skövdebostäders fastighet

Sandra Nilsson är förtvivlad. Tre gånger har hennes bil blivit utsatt för skadegörelse då någon repat bildörrarna med ett vasst föremål. Nu har hon polisanmält händelserna.
– Jag har tagit åt mig personligen av det här, säger hon.

Förra måndagen hade det hänt igen. När Sandra Nilsson kom ut till sin bil på morgonen hade någon repat förardörren på bilen med ett vasst föremål. Det var tredje gången som bilen blivit utsatt för skadegörelse i form av repor som kräver omlackering. Vid samtliga tillfällen har hennes bil stått parkerad på besöksplatserna på Heleniusgatan, parkeringen tillhör fastigheterna Per-Andersgården som ägs av Skövdebostäder.

– Det här är väldigt obehagligt för mig och jag kan inte förstå vad man är ute efter med att sabotera min bil, säger Sandra Nilsson. Det är ju tredje gången det händer inom ett år när jag är här för att hjälpa min sjuka pappa.

Sandra Nilsson är så gott som dagligen och hälsar på sina föräldrar i en av fastigheterna på Heleniusgatan. Hon bor egentligen i centrum i Skövde, men sedan hennes pappa blivit sjuk behöver föräldrarna mycket hjälp.

Eftersom hon ofta sover över hos dem på nätterna har hon fått ett parkeringstillstånd som Skövdebostäders hyresgäster har tillgång till, det gör att hon alltid kan stå på besökandeparkeringen.

– Första gången bilen repades var för cirka ett år sedan, då lämnade jag bilen på lackering eftersom den var nästa ny, säger Sandra Nilsson. Sedan tog det bara en vecka efter omlackeringen så var det nya repor på bilen, berättar hon.

I förra veckan var det dags igen, en ny djup repa är ristad över förardörren på bilen. Men nu har Sandra Nilsson tröttnat på skadegörelsen och har gjort en polisanmälan.

– Jag hoppas även att någon av hyresgästerna kan ha sett något misstänkt, säger hon.

Förra måndagen hade det hänt igen. När Sandra Nilsson kom ut till sin bil på morgonen hade någon repat förardörren på bilen med ett vasst föremål. Det var tredje gången som bilen blivit utsatt för skadegörelse i form av repor som kräver omlackering. Vid samtliga tillfällen har hennes bil stått parkerad på besöksplatserna på Heleniusgatan, parkeringen tillhör fastigheterna Per-Andersgården som ägs av Skövdebostäder.

– Det här är väldigt obehagligt för mig och jag kan inte förstå vad man är ute efter med att sabotera min bil, säger Sandra Nilsson. Det är ju tredje gången det händer inom ett år när jag är här för att hjälpa min sjuka pappa.

Sandra Nilsson är så gott som dagligen och hälsar på sina föräldrar i en av fastigheterna på Heleniusgatan. Hon bor egentligen i centrum i Skövde, men sedan hennes pappa blivit sjuk behöver föräldrarna mycket hjälp.

Eftersom hon ofta sover över hos dem på nätterna har hon fått ett parkeringstillstånd som Skövdebostäders hyresgäster har tillgång till, det gör att hon alltid kan stå på besökandeparkeringen.

– Första gången bilen repades var för cirka ett år sedan, då lämnade jag bilen på lackering eftersom den var nästa ny, säger Sandra Nilsson. Sedan tog det bara en vecka efter omlackeringen så var det nya repor på bilen, berättar hon.

I förra veckan var det dags igen, en ny djup repa är ristad över förardörren på bilen. Men nu har Sandra Nilsson tröttnat på skadegörelsen och har gjort en polisanmälan.

– Jag hoppas även att någon av hyresgästerna kan ha sett något misstänkt, säger hon.