29 apr 2016 14:01

29 apr 2016 14:01

Ingen Geggan i år

SKÖVDE: Festivalen Geggan flyttar

Geggan som har hållits sedan 2013 på folkparken Gröna lund i Lerdala flyttas i år till Göteborg, meddelar arrangörerna. Det blir i stället en heldagsfestival på Ringön i Göteborg under juli.

Festivalen Geggan blir den fjärde i ordningen, men till skillnad mot tidigare år så väljer nu arrangörerna att bjuda in till två evenemang i Göteborg. Festivalen i Lerdala har tidigare lockat mycket publik som fått höra och se en rad band och artister uppträda, konceptet har varit ljud, konst och partystämning.

I juli blir det i stället en heldagsfest på Ringön i Göteborg men vilka som kommer att spela är ännu inte klart. I början på maj blir det också en minifestival med fyra band som uppvärmning, den kallas Förfesten och går av stapeln på Pustervik.

Festivalen Geggan blir den fjärde i ordningen, men till skillnad mot tidigare år så väljer nu arrangörerna att bjuda in till två evenemang i Göteborg. Festivalen i Lerdala har tidigare lockat mycket publik som fått höra och se en rad band och artister uppträda, konceptet har varit ljud, konst och partystämning.

I juli blir det i stället en heldagsfest på Ringön i Göteborg men vilka som kommer att spela är ännu inte klart. I början på maj blir det också en minifestival med fyra band som uppvärmning, den kallas Förfesten och går av stapeln på Pustervik.