02 maj 2016 09:41

02 maj 2016 09:41

Valtersson talar på Pride

SKÖVDE

Invigningstalare på Skövde pride 2016 blir Christian Valtersson, ordförande för Stockholm pride.
Han har i många år varit engagerad i HBTQ - frågor och inom Priderörelsen.

– Det är en ära att få invigningstala på Skövde pride, i synnerhet då temat gränslös ligger mig varmt om hjärtat. Att verka för ett samhälle där gränser mellan människor får mindre betydelse och alla får leva var den vill och hur den vill är frågor som jag arbetat för länge, säger Christian Valtersson i ett pressmeddelande.

– Det är en ära att få invigningstala på Skövde pride, i synnerhet då temat gränslös ligger mig varmt om hjärtat. Att verka för ett samhälle där gränser mellan människor får mindre betydelse och alla får leva var den vill och hur den vill är frågor som jag arbetat för länge, säger Christian Valtersson i ett pressmeddelande.