06 maj 2016 16:02

07 maj 2016 08:53

Kan häktas för kopparstölder

SKÖVDE: Stöld

Åklagaren begärde på fredagen att de fyra män som misstänks för kopparstöld i Skövde tidigare i veckan skulle häktas.

Det var tidigt i onsdags morse som en väktare vid en rond i ett industriområde i Skövde upptäckte en bil som han fattade misstankar mot. Han följde efter och larmade polisen. På riksväg 49 vid Varnhem kunde polisen en stund senare stoppa bilen. Förutom föraren fanns också tre passagerare i bilen, de fyra är i åldrarna 19 till 36 år. I bilen fanns också en större mängd kopparkabel.

Männen greps och anhölls senare. På fredagen begärdes de häktade misstänkta för två fall av stöld, en av dem ska ha skett mellan den 3 och 4 maj. Den andra har enligt häktningsframställan skett i slutet av april fram till och med den 4 maj. Häktningsförhandlingen hålls sent på fredagseftermiddagen.

Det var tidigt i onsdags morse som en väktare vid en rond i ett industriområde i Skövde upptäckte en bil som han fattade misstankar mot. Han följde efter och larmade polisen. På riksväg 49 vid Varnhem kunde polisen en stund senare stoppa bilen. Förutom föraren fanns också tre passagerare i bilen, de fyra är i åldrarna 19 till 36 år. I bilen fanns också en större mängd kopparkabel.

Männen greps och anhölls senare. På fredagen begärdes de häktade misstänkta för två fall av stöld, en av dem ska ha skett mellan den 3 och 4 maj. Den andra har enligt häktningsframställan skett i slutet av april fram till och med den 4 maj. Häktningsförhandlingen hålls sent på fredagseftermiddagen.