07 maj 2016 13:46

07 maj 2016 13:46

Gengåvan öppnar i ny lokal

SKÖVDE: Gengåvan premiäröppnade i nya lokaler i Lunden

Den nybyggda lokalen i Lunden är den första i sitt slag inom Erikshjälpen second hand. Fastigheten är helt byggd efter Gengåvans önskemål och på lördagen var det invigning inför en stor skara människor som ville fynda.

Sedan en tid tillbaka har Gengåvans gamla lokal i Kvantumhuset varit stängd. Under lördagen invigdes den nya lokalen i Lunden och många hade passat på att ta en första titt och handla något.

Erikshjälpens generalsekreterare Daniel Grahn invigningstalade innan portarna till den nya second hand butiken öppnade.

– Genom att skänka saker och att handla i våra butiker hjälper ni barn ute i världen, och ser ni något att köpa så ta det dyraste om ni väljer mellan två saker - eller köp båda, sa han bland annat i sitt tal. Sedan utbringade han ett fyrfaldigt leve för alla barn i världen.

– Det är en fantastisk lokal vi fått med 1 700 kvadrat butiksyta och lika mycket för lagret, säger den nya butikschefen Kaisa Gustavsson. Vi har större ytor för kläder och husgeråd i butiken och sedan har vi ett brett sortiment i vårt nya kafé.

Sedan en tid tillbaka har Gengåvans gamla lokal i Kvantumhuset varit stängd. Under lördagen invigdes den nya lokalen i Lunden och många hade passat på att ta en första titt och handla något.

Erikshjälpens generalsekreterare Daniel Grahn invigningstalade innan portarna till den nya second hand butiken öppnade.

– Genom att skänka saker och att handla i våra butiker hjälper ni barn ute i världen, och ser ni något att köpa så ta det dyraste om ni väljer mellan två saker - eller köp båda, sa han bland annat i sitt tal. Sedan utbringade han ett fyrfaldigt leve för alla barn i världen.

– Det är en fantastisk lokal vi fått med 1 700 kvadrat butiksyta och lika mycket för lagret, säger den nya butikschefen Kaisa Gustavsson. Vi har större ytor för kläder och husgeråd i butiken och sedan har vi ett brett sortiment i vårt nya kafé.