11 maj 2016 11:39

11 maj 2016 11:39

Hur är Skövde som dejtingstad?

SKÖVDE

Hur är underlaget för dejting i Skövde? Det ska dejtingaktivister från den nya svenska videodejting-appen Himynameis ta reda på under torsdagen.

Besöket i Skövde är en del i en turné där Himynameis ska utse den bästa dejtingstaden i Sverige. Under torsdagen kommer rosaklädda dejtingaktivister att röra sig kring centrum, högskolan och andra publika platser runt om i Skövde.

– Många av de personer jag träffat genom traditionella bildbaserade dejtingsajter har blivit en besvikelse. Jag är övertygad om att många dejter hade blivit mycket mer lyckade om vi istället använde video för att presentera oss på dejtingtjänster, säger Ludvig Lindström, en av grundarna bakom appen i ett pressmeddelande.

Besöket i Skövde är en del i en turné där Himynameis ska utse den bästa dejtingstaden i Sverige. Under torsdagen kommer rosaklädda dejtingaktivister att röra sig kring centrum, högskolan och andra publika platser runt om i Skövde.

– Många av de personer jag träffat genom traditionella bildbaserade dejtingsajter har blivit en besvikelse. Jag är övertygad om att många dejter hade blivit mycket mer lyckade om vi istället använde video för att presentera oss på dejtingtjänster, säger Ludvig Lindström, en av grundarna bakom appen i ett pressmeddelande.