13 maj 2016 10:04

13 maj 2016 10:04

Skövde tappade på ranking

SKÖVDE

Skövde tappar tio placeringar på tidningen Fokus ranking över vilka kommuner som det är bäst att bo i landet. I år ligger Skövde 41:a, mot 31:a i fjol.

43 parametrar vägs samman i rankingen. Stockholm toppar och allra sist ligger Gullspång. Skaraborgs norra fäste brukar hamna i bottenskiktet, men ligger i år sist av alla. Skövde hamnar högst av kommunerna från Skaraborg.

Topp fem: 1) Stockholm, 2) Uppsala, 3) Solna, 4) Mölndal, 5) Sundbyberg.

43 parametrar vägs samman i rankingen. Stockholm toppar och allra sist ligger Gullspång. Skaraborgs norra fäste brukar hamna i bottenskiktet, men ligger i år sist av alla. Skövde hamnar högst av kommunerna från Skaraborg.

Topp fem: 1) Stockholm, 2) Uppsala, 3) Solna, 4) Mölndal, 5) Sundbyberg.