16 maj 2016 14:42

16 maj 2016 14:42

Falköpingsbo anmäler husbilsföretag

TVIST

En 49-årig kvinna i Falköping kommun anmäler ett husbilsföretag i Jönköping kommun till Allmänna reklamationsnämnden.

Bakgrunden till anmälan ska vara flera felaktigheter vid ett köp av en begagnad husbil för 489 000 kronor. Hon skriver dels att husbilen vägde klart mer än vad som informerats. Dessutom ska bland annat värmen, vattenkranar och en trappa ha varit trasiga.

Kvinnan ville därför häva köpet men det gick inte säljaren med på.

Bakgrunden till anmälan ska vara flera felaktigheter vid ett köp av en begagnad husbil för 489 000 kronor. Hon skriver dels att husbilen vägde klart mer än vad som informerats. Dessutom ska bland annat värmen, vattenkranar och en trappa ha varit trasiga.

Kvinnan ville därför häva köpet men det gick inte säljaren med på.