17 maj 2016 10:12

17 maj 2016 10:55

Misstänkta för rån försatt på fri fot

Häktningsförhandlingarna mot de två som misstänks för flera grova stölder har precis avslutats.

Männen, 18  och 20 år gamla, släpps på fri fot. De är fortsatt på sannolika skäl misstänkt för grov stöld i tre fall men även om risken finns att de begår fler brott anser inte Skaraborgs tingsrätt att han ska frihetsberövas.

Männen misstänks ligga bakom rån mot flera personer, bland annat två åldringsrån i Skövde i maj.

Männen, 18  och 20 år gamla, släpps på fri fot. De är fortsatt på sannolika skäl misstänkt för grov stöld i tre fall men även om risken finns att de begår fler brott anser inte Skaraborgs tingsrätt att han ska frihetsberövas.

Männen misstänks ligga bakom rån mot flera personer, bland annat två åldringsrån i Skövde i maj.