19 maj 2016 17:31

19 maj 2016 17:31

UF-företagare tävlade i SM

STOCKHOLM

800 gymnasieelever från hela landet deltog nyligen i svenska mästerskapen för unga företagare på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Efter att ha tävlat i regiontävlingar under våren var det åtta UF-företag som tagit sig vidare och representerade Skaraborg. UF-företaget Häng På från Ållebergsgymnasiet/Kinnarps trätekniska i Falköping fick chansen att visa upp sin produkt för Prins Daniel som befann sig på mässgolvet. UF-företag från Lidköping, Skara och Tidaholm fick priser.

Efter att ha tävlat i regiontävlingar under våren var det åtta UF-företag som tagit sig vidare och representerade Skaraborg. UF-företaget Häng På från Ållebergsgymnasiet/Kinnarps trätekniska i Falköping fick chansen att visa upp sin produkt för Prins Daniel som befann sig på mässgolvet. UF-företag från Lidköping, Skara och Tidaholm fick priser.