20 maj 2016 06:21

20 maj 2016 06:21

Knivmän misstänks för olaga hot

SKÖVDE

Två män misstänks för olaga hot efter en händelse på Södra Ryd i Skövde under torsdagskvällen.

Det var vid 23.30-tiden på torsdagen som två män enligt polisen tagit sig upp på en altan på ett bostadshus i Södra Ryd. De ska ha varit beväpnade med kniv och försökt ta sig in i huset. Av någon anledning har de sedan sprungit från platsen.

Polisen har i nuläget inga misstänkta för brottet, som rubriceras som olaga hot.

Det var vid 23.30-tiden på torsdagen som två män enligt polisen tagit sig upp på en altan på ett bostadshus i Södra Ryd. De ska ha varit beväpnade med kniv och försökt ta sig in i huset. Av någon anledning har de sedan sprungit från platsen.

Polisen har i nuläget inga misstänkta för brottet, som rubriceras som olaga hot.