26 maj 2016 15:50

26 maj 2016 16:07

Coops lilla Ekoskola

SKÖVDE: Teater för förskolan

I Coops lilla Ekoskola får förskolebarn mellan 3 och 6 år lära sig om ekologi.

De får träffa Sörjan (Bengt Sanzén) och Beta (Kristin Ring) som är hungriga och bestämmer sig för att odla morötter. Beta odlar ekologiskt och Sörjan odlar sörjologiskt med superduperväxmedel. Föreställningen hade premiär 2014 och spelas nu för inbjudna förskolor på Coop Extra i Skövde. Backsippan från Skultorp var där under torsdagen. Fredag och lördag är det ekomässa för alla.

De får träffa Sörjan (Bengt Sanzén) och Beta (Kristin Ring) som är hungriga och bestämmer sig för att odla morötter. Beta odlar ekologiskt och Sörjan odlar sörjologiskt med superduperväxmedel. Föreställningen hade premiär 2014 och spelas nu för inbjudna förskolor på Coop Extra i Skövde. Backsippan från Skultorp var där under torsdagen. Fredag och lördag är det ekomässa för alla.