27 maj 2016 13:24

27 maj 2016 13:26

Cykeltur gav 40000 kronor

INSAMLING

Höjdhopparen Patrik Sjöbergs 50 mil långa cykeltur gav 40 000 kronor till Varberg för liv, en förening som stödjer Barncancerfonden och Min stora dag.

Han cyklade tillsammans med medarbetare på och kunder till BEWi. Ett stopp gjordes i Skövde och i fredags förra veckan var det målgång i Vårgårda.

– Det är mycket tillfredsställande för oss att tillsammans med Patrik Sjöberg kunna bidra till en god sak. BEWi:s värderingar om ansvar, stolthet, stabilitet och kvalitet stämmer väl överens med Patriks egen inställning och vi tackar honom för gott samarbete i detta och andra projekt, säger Christian Bekken, verkställande direktör för BEWi Group, i ett pressmeddelande.

Bike on tour genomförs ytterligare två gånger i år.

 

 

Han cyklade tillsammans med medarbetare på och kunder till BEWi. Ett stopp gjordes i Skövde och i fredags förra veckan var det målgång i Vårgårda.

– Det är mycket tillfredsställande för oss att tillsammans med Patrik Sjöberg kunna bidra till en god sak. BEWi:s värderingar om ansvar, stolthet, stabilitet och kvalitet stämmer väl överens med Patriks egen inställning och vi tackar honom för gott samarbete i detta och andra projekt, säger Christian Bekken, verkställande direktör för BEWi Group, i ett pressmeddelande.

Bike on tour genomförs ytterligare två gånger i år.