27 maj 2016 15:30

27 maj 2016 15:38

Hoppar av Miss World-finalen

SKÖVDE

Zena Abdelahad, en av två Skövdetjejer som tagit sig till helgens svenska final i Miss World, hoppar av tävlingen.

Zena har valt att självmant lämna Miss World-tävlingen som avgörs på Grand Hotell i Stockholm i morgon.

”Med min medverkan i Miss World tävlingen så hade jag ett flertal viktiga budskap att lyfta fram. Jag ville förmedla så mycket mer än bara skönhet, vilket är otroligt viktigt. Att tjejer och killar ska finna det goda i sig själva och känna sig tillräckliga för allt ... Med tanke på att dessa budskap och punkter inte kan nås fram genom tävlingen så kände jag att det inte är något jag vill tillhöra och representera”, skriver Skövdetjejen bland annat i ett långt inlägg på sin faceboooksida.

Melissa Touma blir nu Skövdes hopp i tävlingens final.

Zena har valt att självmant lämna Miss World-tävlingen som avgörs på Grand Hotell i Stockholm i morgon.

”Med min medverkan i Miss World tävlingen så hade jag ett flertal viktiga budskap att lyfta fram. Jag ville förmedla så mycket mer än bara skönhet, vilket är otroligt viktigt. Att tjejer och killar ska finna det goda i sig själva och känna sig tillräckliga för allt ... Med tanke på att dessa budskap och punkter inte kan nås fram genom tävlingen så kände jag att det inte är något jag vill tillhöra och representera”, skriver Skövdetjejen bland annat i ett långt inlägg på sin faceboooksida.

Melissa Touma blir nu Skövdes hopp i tävlingens final.