27 maj 2016 09:45

27 maj 2016 09:45

Mc-träff i Skövde

SKÖVDE: BMW mc-klubben till Skövde

Drygt 350 motorcyklister samlas till sin årliga träff i Skövde under den första helgen i juni. BMW motorcyklar är det gemensamma intresset för medlemmarna i märkesklubben som är en av de största i Sverige.

Medlemmarna kommer att besöka Skövde och Billingehus under helgen för att köra motorcykel samt att hålla sitt årsmöte. Klubben har medlemmar i hela landet och redan på fredagen kommer de första till Skövde. Då ska ett av mc-gängen köra en nio-timmars runda runt Vänern. Andra utflykter bär till F7 i Såtenäs, Tiveden eller en tur som går i Arns fotspår.

Årstäffen avslutas på nationaldagen, då alla motorcyklar ska köra i kortege genom Skövde. BMW mc-klubben har 6 000 medlemmar i landet och är världens största BMW-klubb.

Medlemmarna kommer att besöka Skövde och Billingehus under helgen för att köra motorcykel samt att hålla sitt årsmöte. Klubben har medlemmar i hela landet och redan på fredagen kommer de första till Skövde. Då ska ett av mc-gängen köra en nio-timmars runda runt Vänern. Andra utflykter bär till F7 i Såtenäs, Tiveden eller en tur som går i Arns fotspår.

Årstäffen avslutas på nationaldagen, då alla motorcyklar ska köra i kortege genom Skövde. BMW mc-klubben har 6 000 medlemmar i landet och är världens största BMW-klubb.