27 maj 2016 10:14

27 maj 2016 10:14

Trädgårdar håller öppet

SKÖVDE: Inspiration med öppna trädgårdar

Mötesplats trädgård bjuder in till att besöka trädgårdar runt om i Skaraborg. Intresset är stort för trädgårdsodling och för femte året finns det möjlighet att besöka privata täppor för att få inspiration.

Trädgårdsturismen växer och evenemanget brukar locka mycket folk till de privata trädgårdar som håller öppet för besökare. Under tre olika datum i sommar kommer man att kunna besöka trädgårdar i Skaraborg, redan 5 juni är det första dagen som en del odlare visar sina trädgårdar.

I år blir det ett 40-tal trädgårdsägare som öppnar för besök och variationen är stor, alltifrån radhustäppor till stora parker visas upp. Flest trädgårdar att besöka finner man i trakten runt Lidköping, men även i Mariestad och Skara.

Broschyrer om Mötesplats trädgård finns på turistbyråerna.

Trädgårdsturismen växer och evenemanget brukar locka mycket folk till de privata trädgårdar som håller öppet för besökare. Under tre olika datum i sommar kommer man att kunna besöka trädgårdar i Skaraborg, redan 5 juni är det första dagen som en del odlare visar sina trädgårdar.

I år blir det ett 40-tal trädgårdsägare som öppnar för besök och variationen är stor, alltifrån radhustäppor till stora parker visas upp. Flest trädgårdar att besöka finner man i trakten runt Lidköping, men även i Mariestad och Skara.

Broschyrer om Mötesplats trädgård finns på turistbyråerna.