30 maj 2016 06:44

30 maj 2016 09:30

Våldsam man greps efter bilvandalisering

SKÖVDE

En man född 1998 greps under natten mot måndag vid Gustav Adolfsgatan i Skövde misstänkt för bland annat våldsamt motsånd och skadegörelse.

Ett vittne såg vid 01.45-tiden två personer stå och hoppa på en BMW som stod parkerad på gatan. Männen var även allmänt högljudda och kastade ut skräp på gatan.

När polispatrullen kom till platen blev en av gärningsmännen våldsam och gjorde motvärn mot polismännen. Mannen belades med handbojor och greps misstänkt för skadegörelse i minst två fall, våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman samt både narkotikabrott genom eget bruk samt innehav.

Ett vittne såg vid 01.45-tiden två personer stå och hoppa på en BMW som stod parkerad på gatan. Männen var även allmänt högljudda och kastade ut skräp på gatan.

När polispatrullen kom till platen blev en av gärningsmännen våldsam och gjorde motvärn mot polismännen. Mannen belades med handbojor och greps misstänkt för skadegörelse i minst två fall, våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman samt både narkotikabrott genom eget bruk samt innehav.