03 jun 2016 13:47

07 jun 2016 07:39

Plusgymnasiet sprang ut i Kyrkparken

SKÖVDE

Glada studenter sjöng om de lyckliga dagarna när de mötte familj och vänner i Kyrkparken. Efter omfamningar och lyckönskningar fortsatte Plusgymnasiets nyblivna studenter att fira när de intog lastbilsflaken för studentkortegen.

Efter att ha inlett fredagen med fotografering på i Plusgymnasiets lokaler fortsatte förmiddagen med avslutning i kyrkans hus. Därefter följde en avslutningslunch på Plateaux som präglades av spex och underhållning.

När klockan slog 12.00 öppnades dörrarna mot Kyrkparken. Där väntade nära och kära till Plusgymnasiets tredjeårselever med spänning på sina nybakade studenter.

– Det här är den absolut bästa studenten som jag har varit med och upplevt. Och de här studenterna är värda att firas i all oändlighet. De är verkligen sanna hjältar, säger Ulrika Tuner, biträdande rektor på Plusgymnasiet.

Efter att ha inlett fredagen med fotografering på i Plusgymnasiets lokaler fortsatte förmiddagen med avslutning i kyrkans hus. Därefter följde en avslutningslunch på Plateaux som präglades av spex och underhållning.

När klockan slog 12.00 öppnades dörrarna mot Kyrkparken. Där väntade nära och kära till Plusgymnasiets tredjeårselever med spänning på sina nybakade studenter.

– Det här är den absolut bästa studenten som jag har varit med och upplevt. Och de här studenterna är värda att firas i all oändlighet. De är verkligen sanna hjältar, säger Ulrika Tuner, biträdande rektor på Plusgymnasiet.