03 jun 2016 13:42

03 jun 2016 13:55

Volvogymnasiets tredjeårselever tog studenten

SKÖVDE

Ett glatt gäng där lyckan inte gick att ta miste på sprang ut från Valhall när Volvogymnasiets tredjeårselever tog studenten.

I det stekande solskenet på torget utanför Kulturhuset kryllade det av anhöriga som ville lyckönska Volvostudenterna.

Blommor, plakat, visselpipor och mängder av andra prylar i blågula band hängdes runt halsarna på de nybakade studenterna samtidigt som många passade på att ta bilder tillsammans med familj och vänner. Därefter rullade festligheterna vidare när dansen fortsatte genom stan, på väg mot den följande kortegen.

I det stekande solskenet på torget utanför Kulturhuset kryllade det av anhöriga som ville lyckönska Volvostudenterna.

Blommor, plakat, visselpipor och mängder av andra prylar i blågula band hängdes runt halsarna på de nybakade studenterna samtidigt som många passade på att ta bilder tillsammans med familj och vänner. Därefter rullade festligheterna vidare när dansen fortsatte genom stan, på väg mot den följande kortegen.