05 jun 2016 14:51

05 jun 2016 14:51

Svängig musik på sommarfest

SKÖVDE: Sommarfesten startade på Hertig Johans torg

Med mat och dryck, mingel och musik startade Skövde sommarfest upp på torget. I den sköna sommarkvällen samlades folk på Hertig Johans torg för att höra och se olika artister.

Konserten rivstartade med det bluessvängande bandet Lisa Lystam family band som spelade inför en trogen skara fans. Runt restaurangborden var det också gott om publik som njöt i den härliga sommarkvällen och lyssnade till Janes bomb, The Compleatles med Kai Martindahl samt Helena Hvistendahl Philipsson med sitt liveband.

Konserten rivstartade med det bluessvängande bandet Lisa Lystam family band som spelade inför en trogen skara fans. Runt restaurangborden var det också gott om publik som njöt i den härliga sommarkvällen och lyssnade till Janes bomb, The Compleatles med Kai Martindahl samt Helena Hvistendahl Philipsson med sitt liveband.