07 jun 2016 14:56

07 jun 2016 14:56

Lyckat gemensamt utspring

SKÖVDE: Gymnasium Skövde

Det gemensamma utspringet för Kavelbro och Västerhöjd blev lyckat.
– Vi var oroliga eftersom det var första gången, men vi tyckte nog alla att det gick över förväntan, säger Cathrine Andersson Mäkinen, chef internt stöd på Gymnasium Skövde.

I fredags hade Kavelbro och Västerhöjd för första gången gemensam avslutning i Arena Skövde. Någon utvärdering har inte gjorts, men Cathrine Andersson Mäkinen säger att det spontana intrycket är att det fungerade jättebra.

– Vi hade lite problem med folk som gick upp på catwalken och inte förstod att den var för studenterna, men det var innan de sprang ut. Vi hade storbildsskärm utanför och det var första gången, i början var det lite knöligt för bilden frös. Men det löste sig. Det var väldigt positivt att vi hade bild, jag tror att det kommer göra att fler kommer när man kan se avslutningen också, säger Cathrine som mest var involverad i utspringet.

Hon har inte hört något negativt om avslutningen och det har inte gymnasiechefen Johan Rahmberg heller.

– Det kommer att komma negativa åsikter om detta, det är jag övertygad om. Däremot är min uppfattning som helhet att det blev väldigt lyckat. Vi har försök göra en så noggrann planering som möjligt med allt från catwalk till Röda korset på plats. Vi kommer slipa på detta till nästa år och försöka göra det ännu bättre, säger han.

Han tycker att den samlade studentkortegen för alla gymnasier i Skövde var väldigt positiv.

– Alla gymnasieelever tar studenten tillsammans på det sättet.

I fredags hade Kavelbro och Västerhöjd för första gången gemensam avslutning i Arena Skövde. Någon utvärdering har inte gjorts, men Cathrine Andersson Mäkinen säger att det spontana intrycket är att det fungerade jättebra.

– Vi hade lite problem med folk som gick upp på catwalken och inte förstod att den var för studenterna, men det var innan de sprang ut. Vi hade storbildsskärm utanför och det var första gången, i början var det lite knöligt för bilden frös. Men det löste sig. Det var väldigt positivt att vi hade bild, jag tror att det kommer göra att fler kommer när man kan se avslutningen också, säger Cathrine som mest var involverad i utspringet.

Hon har inte hört något negativt om avslutningen och det har inte gymnasiechefen Johan Rahmberg heller.

– Det kommer att komma negativa åsikter om detta, det är jag övertygad om. Däremot är min uppfattning som helhet att det blev väldigt lyckat. Vi har försök göra en så noggrann planering som möjligt med allt från catwalk till Röda korset på plats. Vi kommer slipa på detta till nästa år och försöka göra det ännu bättre, säger han.

Han tycker att den samlade studentkortegen för alla gymnasier i Skövde var väldigt positiv.

– Alla gymnasieelever tar studenten tillsammans på det sättet.