15 jun 2016 16:58

15 jun 2016 16:58

SD lägger fram skuggbudget

SKÖVDE

Sverigedemokraterna i Skövde vill se ett årligt bokslut för vad invandrings- och integrationspolitik kostar Skövde.

Det föreslår partiet i den ”skuggbudget” som presenterades i veckan. Kommunfullmäktige ska besluta om 2017 års budget på måndag. Alliansen i Skövde, Socialdemokraterna och Miljöpartiet har tidigare presentera sina förslag.

SD föreslår även att modersmålsstödet slopas, att bygglovet för en moské dras tillbaka och att man aktivt motarbetar flyktingboende i privat regi. Man vill också att kommunen arbetar för ålderstester av ensamkommande flyktingbarn.

SD föreslår även att kommunen tar ansvar för att stävja en negativ utveckling i Södra Ryd där fler människor upplever otrygghet enligt SD.

Man föreslår även föreningsbidrag för nattvandring och nattsnack.

Det föreslår partiet i den ”skuggbudget” som presenterades i veckan. Kommunfullmäktige ska besluta om 2017 års budget på måndag. Alliansen i Skövde, Socialdemokraterna och Miljöpartiet har tidigare presentera sina förslag.

SD föreslår även att modersmålsstödet slopas, att bygglovet för en moské dras tillbaka och att man aktivt motarbetar flyktingboende i privat regi. Man vill också att kommunen arbetar för ålderstester av ensamkommande flyktingbarn.

SD föreslår även att kommunen tar ansvar för att stävja en negativ utveckling i Södra Ryd där fler människor upplever otrygghet enligt SD.

Man föreslår även föreningsbidrag för nattvandring och nattsnack.