16 jun 2016 10:53

16 jun 2016 10:53

En tyst minut för Orlando

SKÖVDE

Skövde pride vill samla Skövdeborna till en tyst minut till minne av de människor som miste sina liv och sina nära i Orlandomassakern.

Man vill samtidigt kunna ge stöd till varandra och visa att man står upp för allas lika värde.

En önskan från arrangörerna är att deltagarna tar med regnbågsflagg eller andra symboler för allas lika värde och synliggörande av normbrytande grupperingar. Den tysta minuten äger rum på Hertig Johans torg på fredag eftermiddag.

Man vill samtidigt kunna ge stöd till varandra och visa att man står upp för allas lika värde.

En önskan från arrangörerna är att deltagarna tar med regnbågsflagg eller andra symboler för allas lika värde och synliggörande av normbrytande grupperingar. Den tysta minuten äger rum på Hertig Johans torg på fredag eftermiddag.