17 jun 2016 13:36

17 jun 2016 13:36

Billingsdalsskolan

Den svenska flaggan hissades till en fanfar och det var också startskottet på skolavslutningen på Billingsdalsskolan där elever, personal och föräldrar hade samlats på skolgården.

Vädret var precis så fint som alla önskar och gav en försmak på det kommande sommarlovet. Eleverna bjöd på underhållning med fokus på just sommar, sommarlov och glädje. Årskurs 2 sjöng bland annat ”Var glada” och eleverna i årskurs 3 sjöng om att ”Ingen klockan ringer mer” nu när det är dags för ledighet. Men det var inte bara eleverna som sjöng, alla fick vara med när det var dags för ”Den blomstertid nu kommer” och Du ska inte tro det blir sommar”. Sista sången på avslutningen? ”Sommarlov” så klart.

Vädret var precis så fint som alla önskar och gav en försmak på det kommande sommarlovet. Eleverna bjöd på underhållning med fokus på just sommar, sommarlov och glädje. Årskurs 2 sjöng bland annat ”Var glada” och eleverna i årskurs 3 sjöng om att ”Ingen klockan ringer mer” nu när det är dags för ledighet. Men det var inte bara eleverna som sjöng, alla fick vara med när det var dags för ”Den blomstertid nu kommer” och Du ska inte tro det blir sommar”. Sista sången på avslutningen? ”Sommarlov” så klart.