17 jun 2016 13:02

17 jun 2016 13:26

Lundenskolan

Till fioltoner tågade de cirka 270 eleverna och personalen på Lundenskolan in till avslutningen som hölls i Billingehov.
Det bjöds både på spexiga framträdanden och mer stämningsfulla och klassiska inslag, några elever bjöd också på soloframträdanden. Men det som genomsyrade hela programmet var givetvis det efterlängtade sommarlovet var i fokus mest hela tiden. Många av eleverna var också ivriga att få komma fram till scenen och sjunga just den sången som de hade övat på.

Det bjöds både på spexiga framträdanden och mer stämningsfulla och klassiska inslag, några elever bjöd också på soloframträdanden. Men det som genomsyrade hela programmet var givetvis det efterlängtade sommarlovet var i fokus mest hela tiden. Många av eleverna var också ivriga att få komma fram till scenen och sjunga just den sången som de hade övat på.